Još jedan premijerligaš ostao bez stratega

0
Fena
Još jedan premijerligaš ostao bez stratega
Foto: Fena / HNK Posušje / Toni Karačić

Toni Karačić više nije trener HŠK Posušje, saopćio je to klub na svojim stranicama u nedjelju.

Toni Karačić napušta klub s kojim je ostvario ostanak u ligi, odnosno nakon što mu je istekao ugovor dogovoreno je da se on neće produžiti.

"Energija i snaga koju je donio sa sobom na Mokri Dolac, dovela je klub u mirnu luku i najbolji plasman kluba u historiji Premijer lige BiH", poručili su iz kluba.

Sudar tri vozila u Sarajevu. Jedan automobil se udaljio sa mjesta nesreće

Sudar tri vozila u Sarajevu. Jedan automobil se udaljio sa mjesta nesreće

Sad već bivši trener Nogometnog kluba iz Posušja Toni Karačić se zahvalio upravi, na čelu s predsjednikom, što je dobio povjerenje da vodi HŠK Posušje.

"Cilj smo ostvarili i zaista sam jako sretan nakon svega. Želim se zahvaliti igračima i mom stožeru koji su dali sve od sebe i živjeli ovaj klub svim srcem. Najveću zahvalu želim poslati navijačima ovog kluba, koji su bili tu kad je najviše trebalo i koji su disali s nama do kraja. Hvala Posušje i do nekog skorog susreta", poručio je Karačić.

Podsjetimo, ranije je još jedan premijerligaš ostao bez stratega. Klupu Veleža napustio je Feđa Dudić kojeg bi, kako sada stvari stoje, trebao zamijeniti Amar Osim. Dudić je, kako smo ranije objavili, preuzeo FK Sarajevo. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije