Janjoš: Prošla je spretnija i sretnija ekipa

Radiosarajevo.ba
Janjoš: Prošla je spretnija i sretnija ekipa

Foto: RadioSarajevo.ba

Trener Sarajeva Mehmed Janjoš bio je zadovoljan rezultatom koji je njegova ekipa ostvarila na gostovanju u Trnavi.

Podsjetimo, Spartak je u vodstvo došao golom Doželaja u 19. minuti. Izjednačujući pogodak za Bordo tim na odbijenu loptu postigao je Jahović dvije minute prije kraja utakmice. Zbog pobjede na Koševu, koju je Sarajevu donio pogodak Muminovića, ekipa Mehmeda Janjoša prošla je u treće pretkolo gdje će igrati protiv švedskog Helsingborgsa.

"Kao što smo u Sarajevu imali dvije-tri prilike koje nismo uspjeli kapiralizirati, ovdje u Slovačkoj smo i spretno i sretno postigli gol izjednačenja. Kada se sve sabere mislim da od dvije podjednake ekipe ide malo sretnija i malo spretnija" rekao je Janjoš po završetku utakmice.

Vezano: Trijumf bh. klubova u Evropi

Barbarić: Nemam šta prigovoriti igračima

Trener Širokog brijega Ivica Barbarić, nakon remija njegove ekipe i Sturma na Pecari bio je zadovoljan pruženom igrom svojih izabranika.

"Nemam ništa prigovoriti svojjim igračima, odigrali su borbeno, ali ne mogu da prežalim onaj gol koji smo prelagano i naivno primili. Sturm se dobro branio i uspio u svojim nakanama. Nama sad ostaje da se što bolje pripremimo za prvenstvo Bosne i Hercegovine", rekao je Barbarić nakon susreta i iskoristio priliku da čestita protivniku.

Širokobriježani su zbog poraza u prvoj utakmici poraženi u Grazu 2:1 i remija na Pecari ispali iz daljeg predtakmičenja u Ligi Evrope.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije