Jahić uskoro u Wiganu?

Radiosarajevo.ba
Jahić uskoro u Wiganu?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i još uvijek član grčkog Arisa, Sanel Jahić, uskoro bi, kako stvari stoje, mogao promjeniti sredinu.

Kako saznaje portal sportin.ba, Jahić je najbliži prelasku u engleski Wigan, a da se ne radi o nagađanjima, lično je potvrdio bh. reprezentativac:

"Klub me želi prodati da bi zaradio na meni. Čelnici Wigana su me gledali u pripremnim utakmicama protiv Livorna i Siene te su bili zadovoljni. Razgovarali smo o mogućem transferu, za sada nije ništa konkretno dogovoreno ali bi ubrzo moglo doći do realizacije tog transfera."

"Da je tako, pokazuje i činjenica da sam želio promjeniti stan, tj. kupiti novi, a onda mi je sportski direktor kluba rekao da sačekam jer je vrlo moguće da uskoro napustim Aris i pređem upravo u Wigan. Ako ne pređem u Wigan klub će mi ponuditi novi ugovor, a ja ću odlučiti da li da ga produžim ili ne", rekao je Jahić za Sportin.ba.

Već sutra u Sarajevu

"Sada mislim na reprezentaciju Bosne i Hercegovine, već sutra dolazim u Sarajevo. Radujem se svakom okupljanju i nadam se da ćemo u srijedu pobjediti Iran što bi bila dobra uvertira za nastavak kvalifikacija koje nas očekuju", kazao je Jahić.

sportin.ba/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije