Jahić novi član AEK-a?

Radiosarajevo.ba
Jahić novi član AEK-a?

Sanel Jahić, reprezentativac Bosne i Hercegovine danas bi trebao potpisati ugovor sa grčkim AEK-om, javljaju sarajevski mediji. Obeštećenje dogovoreno između Arisa i AEK-a iuznosi oko 600.000 eura, a bh. reprezentativac već danas putuje za Atinu gdje će prije potpisivanja četverogodišnjeg ugovora obaviti liječnički pregled.

"Ostalo je samo da klubovi postignu konačan dogovor. Aris traži 600.000 eura, plus neke bonuse, dok AEK nudi 550.000. Direktor kluba rekao mi je da se spremim za put u Atinu, jer će sve biti uredu. Nadam se da će ovoga puta tako i biti, jer mi je isto rečeno i kada sam išao u Englesku, pa se izjalovilo. U ponedjeljak bih trebao biti u Atini i potpisati ugovor sa AEK-om. Nadam se da će sve biti uredu" rekao je Jahić u razgovoru za Dnevni avaz.

Proces potpisivanja za AEK značiće i Jahićevo kašnjenje na okupljanje reprezentacije pred mečeve sa Ermenijom i Turskom. Njegov dolazak se očekuje u utorak.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije