Evo šta je izjavio Rade Krunić nakon remija na Bilinom Polju

1
Radiosarajevo.ba
Evo šta je izjavio Rade Krunić nakon remija na Bilinom Polju
Foto: AA / Rade Krunić

Jedan od najboljih igrača reprezentacije BiH Branislav Krunić neposredno prez završetak utakmice izjavio je kako je zadovoljan bodom i onim što su reprezentativci pružili na terenu.

"Prošlo je jako malo vremena da se odmorimo nakon utakmice i poraza od Sjeverne Irske koja nas je mnogo ispraznila. Na žalost, nismo uspjeli da prođemo u finale play-offa, ali večeras smo dali maksimum.

Istaknuo je kako se možda navijačima tako ne čini, ali, kako kaže Krunić, dokazali su večeras na Bilinom Polju da je upravo tako. 

"Pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima, jer su Nizozemci sjajna ekipa. Zadovoljan sam bodom i onim što smo pružili na terenu", ocijenio je Krunić. 

S utakmice - undefinedFoto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: S utakmice

Podsjetimo, nogometna reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrala je večeras fantastičnu utakmicu na stadionu Bilino polje u Zenici.

Zmajevi u trećem kolu Lige nacija protiv favorizirane Nizozemske odigrali su hrabro i izborili bod - 0:0.

Duško Bajević je sve iznenadio postavkom igre, pa su naši reprezentatiovci se pokazali u daleko boljem izdanju, nego u četvrtak kada smo igrali protiv Sjeverne Irske na Grbavici i ostali bez plasmana u finale baraža za plasman na Europsko prvenstvo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije