Italija na Euru s Del Pierom i Tottijem?

Radiosarajevo.ba
Italija na Euru s Del Pierom i Tottijem?


Na Europskom prvenstvu, u skupini C, hrvatski će se nogometaši boriti sa Španjolskom, Italijom i Irskom. Papir će reći da će glavni konkurenti za proboj dalje Hrvatima biti Talijani...

Za Roma Channel je talijanski izbornik Cesare Prandelli, pak, izjavio:

"Alessandro Del Piero i Francesco Totti su institucije talijanskog nogometa i dosad su strašno mnogo dali našoj reprezentaciji. No, moguće je da još uvijek mogu mnogo toga dati."

Totti se od reprezentacije oprostio nakon svjetskog naslova u Njemačkoj 2006. godine, dok je Del Piero zadnje reprezentativne utakmice odigrao prije četiri godine. Prandelli je, pak, u izjavama dao naslutiti da je lako moguće da pošalje poziv na te dvije adrese.

"Uvijek sam govorio i držao se toga, da nisam gledao datum rođenja nogometaša. Cijenim samo kvalitetu i ono što nogometaš može dati u tom trenutku. Njih dvojica su i dalje na visokoj razini, te ćemo vidjeti što ćemo napraviti po tom pitanju. No, da, o njima ozbiljno razmišljam i sigurno je da su igrači koje bi lijepo bilo imati u svlačionici na tako velikom takmičenju."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije