Inter protiv Milana, MOZZART nudi najbolje kvote

0
Radiosarajevo.ba
Inter protiv Milana, MOZZART nudi najbolje kvote
Foto: EPA-EFE / Inter Milan / Arhiva

U okviru 1/4 finala Kupa Italije večeras se igra veliki derbi na stadionu Giuseppe Meazza između Intera i Milana. Utakmica počinje u 20.45 sati.

U posljednjih pet utakmica, Inter je ostvario dvije pobjede, dva remija i upisao jedan poraz. Trenutno su drugi na tabeli u talijanskoj ligi, samo dva boda manje od gradskog rivala Milana. 

Večeras neće moći računati na D'Amrosia i Vecina

S druge strane, Milan ove sezone igra odlično i trenutno su prvi u ligi. U zadnjih pet utakmica ostvarili su tri pobjede i upisali dva poraza. Van pogona su Bennacer, Calhanoglu, Gabbia i Kalulu, dok je pod veliki znakom upitnika nastup Valerija.

Kada je u pitanju međusobni omjer ove dvije ekipe, u poljednjih pet utakmica Inter je ostvario četiri pobjede, dok je Milan upisao samo jednu pobjedu

Kladionica MOZZART je za ovu utakmica ponudila odlične kvote. Kvota na pobjedu Intera je 2,15, neriješeno 3,45, dok je na goste 3,35.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije