Igraš Fantasy? Pridruži se 2000 menadžera u Mozzart BiH Fantasy ligi!

0
Promotivni tekst
Igraš Fantasy? Pridruži se 2000 menadžera u Mozzart BiH Fantasy ligi!
Foto: Mozzart / Još uvijek nije kasno da se prijavite

Postani član Mozzart BiH Fantasy grupe, najveće Fantasy zajednice u BiH gdje te očekuju analize, statistike i što je najvažnije preko 100 nagrada.

JOŠ UVIJEK NIJE KASNO da sastaviš ekipu i da se priključiš ligi, jer će Mozzart dodijeliti preko 100 nagrada za najbolje menadžere, ali i nasumično za one koji su članovi Mozzart Fantasy FB grupe za komentare, analize, pogađanje rezultata i kvizove.

Prvo kolo je iza nas i imamo pobjednika 1. kola Mozzart BiH Fantasy lige! Žepčanin Armin Čamo izdojio se na čelu tabele Mozzart BiH Fantasy lige sa 108 poena u konkurenciji od 2000 menadžera

Nesreća na radu: Radnik (51) iz BiH teško povrijeđen u Austriji

Nesreća na radu: Radnik (51) iz BiH teško povrijeđen u Austriji

Menadžera kola Armina Čamu Mozartbet BiH nagrađuje paketom za pobjednika kola i menadžera sedmice (Mozzart trenerka, Mozzart majica i 10 KM freebeta).

Najbolji tim 1. Kola:

Mendi (7) - Šar (15), Keli (12), Zinčenko (12) - Gros (15), Kuluševski (13), Salah (12), Žoržinjo (11), Lerma (10), Mitrović (13), Haland (13).

Idemo dalje, Mozzart bet je uz vas tokom cijele Fantasy sezone i nastavlja da prati borbu za šampiona Mozzart BiH Fantasy lige i dodijeli preko 100 nagrada.

Pozovite prijetelje koji igraju Fantasy da se priključe Mozzart Fantasy FB grupi i da postanu članovi Mozzart BiH Fantasy lige.

Srećno!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije