Igrač Crvene zvezde: Prljavi potez Hrvata je u nama probudio srpski inat

Radiosarajevo.ba
Igrač Crvene zvezde: Prljavi potez Hrvata je u nama probudio srpski inat
Foto: Printscreen / Opći haos na utakmici Salzburg - Crvena zvezda

Čini se da su nogometaši Crvene zvezde odlučili dodatno "nasoliti" ranu mladog hrvatskog reprezentativca Marina Pongračića, nakon što su Beograđani sa 2:2 u revanšu u Austriji izborili plasman u grupnu fazu Lige prvaka.

 "Taj prljavi potez u nama je probudio srpski inat. Jer ono što je napravio u 60. minuti bila je zapravo kruna njegovih provokacija tokom cijelog susreta.", rekao je Vujadin Savić, kapetan Crvene zvezde i dodao:

Ne znam zašto je bio tako nabrijan, jer mu nismo davali povod".

Večeras žrijeb Lige prvaka: Poznato u kojim šeširima su Pjanić i Džeko

Pongračić, koji je prošle godine pozvan u U21 reprezentaciju Hrvatske, u jednom je trenutku susreta Salzburga i Zvezde nagazio je jednog igrača tima iz Beograda dok je ovaj ležao na travi.

Taj njegov potez razbjesnio je igrače Crvene zvezde, da je na terenu nastala opći haos. Sve to je izgleda motiviralo goste iz Srbije, koji su s dva gola u tri minute kreirali preokret i izborili plasman u grupnu fazu, a žrijeb je večeras od 18 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije