Ibrahimović: Šta mi nedostaje iz Pariza? Nedostaje mi plata

Radiosarajevo.ba
Ibrahimović: Šta mi nedostaje iz Pariza? Nedostaje mi plata
Zlatan Ibrahimović je jedna od najvećih zvijezda evropskog fudbala. Njegovi potezi na terenu, ali i van terena pomno se prate. Zbog toga je Šveđanin u centru pažnje uoči derbija Manchestera.

Ibrahimović je već nakon par utakmica u crvenom dresu, pokazao o kakvom se igraču radi. U jednom razgovoru za francusku TV kuću, Ibrahimović je istakao kako mu iz Pariza najviše nedostaje plata.

"Nedostaje mi moja posljednja plata iz Pariza. To mi nedostaje", rekao je Ibrahimović, a potom i odgovorio šta misli o sljedećoj sezoni PSG-a.

"Ne znam mislim da je ekipa jako dobra. Doveli su neke nove igrače, a filozofija je ostala ista. Cilj je osvojiti sve. Osvojiti Ligu prvaka. Međutim nije to baš tako lako. Ne možete to napraviti preko noći. Inače bi svi osvajali. To ne ide tako. Morate raditi mnogo, potrebno je strpljenje i dosta vremena. Onda će stvari doći same od sebe, ali prvo da vidimo. To je drugi problem i nije moj problem", istakao je Ibrahimović.

Plate u PSG-u i Manchester Unitedu nisu dostupne javnosti, ali vjeruje se da je Ibrahimović u Parizu zarađivao 290.000 eura sedmično, dok u Unitedu zarađuje 30.000 manje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije