Ibrahimović je imao teško djetinjstvo, a danas posjeduje luksuzne nekretnine

1
Radiosarajevo.ba
Ibrahimović je imao teško djetinjstvo, a danas posjeduje luksuzne nekretnine
Foto: EPA - EFE / Zlatan Ibrahimović na oproštaju od Milana

Najbolji švedski nogometaš svih vremena Zlatan Ibrahimović u bogatoj karijeri nastupao je za brojne klubove poput Juventusa, Intera, Milana, Manchester Uniteda te PSG-a.

Njegova vrijednost procijenjena je na 190 miliona dolara (338,4 miliona KM), a u djetinjstvu se znalo događati da nije imao šta za jesti.

U svom vlasništvu legendarni Šveđanin ima luksuzne nekretnine u rodnom Malmu, Los Angelesu, Parizu, Manchesteru i Milanu koje vrijede milione.

Jeste li znali da hranu možete ocijediti uz pomoć čačkalice! Pogledajte kako

Jeste li znali da hranu možete ocijediti uz pomoć čačkalice! Pogledajte kako

Dok je nastupao za Manchester United u razdoblju od 2016. do 2018. godine, Ibrahimović je živio na raskošnom imanju u Cheshireu za čije je održavanje plaćao 30 hiljada dolara (53,4 hiljade KM) mjesečno.

Kada je napustio United, stavio je raskošnu kuću na prodaju, a njena vrijednost procjenjuje se na 4.8 miliona funti (10,9 miliona KM). Imanje u Chesireu sa šest spavaćih soba je nazvano Green Meadows. Luksuzna vila posjeduje teretanu, bar, vinski podrum i igraonicu, te ima četiri sobe za goste, natkrivenu terasu i sigurnosni sistem, piše Večernji.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije