Ibrahim Šehić se oprostio od Zmajeva: Najveće hvala za BHF, vi ste srce ove reprezentacije

0
Radiosarajevo.ba
Ibrahim Šehić se oprostio od Zmajeva: Najveće hvala za BHF, vi ste srce ove reprezentacije
Foto: NS BiH / Ibrahim Šehić

Tužna vijest za navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ibrahim Šehić se nakon 14 godina i 55 utakmica za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, porukom na Instagramu oprostio od najdražeg dresa. Debitovao je još 2010. godine u duelu koji smo odigrali protiv Slovačke.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Danima mislim šta da kažem i kako da počnem. Nevjerovatnih 14 godina je prošlo od prvog poziva za najdraži dres. Baš kao što je moj otac izgubio život braneći našu domovinu i ja sam je branio na svoj način, najbolje što sam mogao.

Hoće li napadnuta zastupnica Elzina Pirić dobiti policijsku zaštitu? Evo šta kaže ministar Isak

Hoće li napadnuta zastupnica Elzina Pirić dobiti policijsku zaštitu? Evo šta kaže ministar Isak

66 puta ponosno nosio grb BiH. Zahvalan sam svima koji su me na tom putu pratili, moja porodica, prijatelji, treneri i suigrači, od mene ste napravili boljeg čovjeka.A najveće hvala naravno ide najboljim navijačima BHF-u. Vi ste srce ove reprezentacije, hvala vam za sve.

Najljepše uspomene sam doživio, najveće radosti i tuge, uspjeh koji te digne u nebesa i poraz koji osjetiš u svakoj čeliji svoga tijela. Odlazak na Svjetsko, Kirin kup, dva puta prvi u grupi B Lige nacija, otkinuti bodove svjetskim i evropskim prvacima i još mnogo nezaboravnih pobjeda i utakmica.

Imamo mi još mnogo toga za pokazati. Nadam se da će to biti ubrzo uz novog selektora koji nam je svima oduvijek bio uzor! Sergej Barbarez i čitav stručni štab koji je prošao sve što igrači prolaze sad, bit će vam najbolji mentori. Čuvajte nam Bosnu i Hercegovinu, a ja sam od danas najglasniji navijač. Volim te Bosno i Hercegovino. Jedna si Jedina."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije