Ibišević napokon proradio (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Ibišević napokon proradio (VIDEO)

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine bio je zabrinut zbog forme njegovih napadača Edina Džeke i Vedada Ibiševića. Džeko se prije par kola vratio u formu, ali Ibišević do ovog kola nije prikazivao partije kakve se od njega očekuju.

Nogometaši Hoffenheima sa 5:1 ispratili su berlinsku Herthu, a najzaslužniji za ovako visoku pobjedu Hoffenheima je napadač naše rerpezentacije Vedad Ibišević koji je postigao prva tri pogotka.

Već u prvoj minuti utakmice Ibišević je zatresao mrežu već u prvoj minuti. Gosti iz Berlina se nisu stigli ni oporaviti od šoka, a Ibišević je ponovo zatresao njihovu mrežu u 4. minuti.

U 20. minuti već je bilo 3:0 za Hoffenheim, a strijelac, ko drugi nego Vedad Ibišević. Gosti su ipak do kraja poluvremena uspjeli smanjiti na 3:1.

Sve nade gostujućih navijača da Hertha može do povoljnog rezultata u ovom susretu srušili su Edu u 58. i Eduardo iz jedanaesterca u 63. minuti, koji je napravljen nad Ibiševićem.

Ibišević je utakmicu napustio dvadesetak minuta prije kraja utakmice, a u igru je ušao Maicosuel.

http://www.youtube.com/watch?v=X48N0Ga8qh4


radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije