Husref Musemić se vraća na klupu?

1
A. S.
Husref Musemić se vraća na klupu?
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Husref Musmeić / Arhiv

Nogometaši Tuzla Cityja jučer su doživjeli prvi poraz na domaćem terenu ove sezone u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

U meču 11. kola bodove sa Tušnja odnio je Zrinjski, koji je nogometaše Tuzla Cityja pobijedio sa 4:0.

Mostarci su svom rivalu nanijeli jedan od najtežih poraza u njegovoj premijerligaškoj historiji, a nakon meča šef stručnog štaba Tuzla Cityja Zlatan Nalić podnio je ostavku.

Čelnici tuzlanskog tima odmah su krenuli u potragu za novim trenerom, a kako ekskluzivno saznaje portal Radiosarajevo.ba već su stupili u kontakt sa provjerena dva stručnjaka - Husrefom Musemićem i Nerminom Bašićem.

"Moramo brzo naći rješenje. U ovo mtrenutku su dva kandidata Husref Musemić i Nermin Bašić. Mi bismo voljeli da Musemić preuzme ekipu, jer je riječ o provjerenom stručnjaku, koji bi momčad izvukao iz trenutne krize. Tuzla City nije tim za sredine tabele. Imali smo ove godine velike planove, sada smo malo posustali, ali sa Musemićem bismo se brzo vratili na željeli kurs", kazali su za Radiosarajevo.ba iz rukovodstva Tuzla Cityja.

Na naše pitanje kada kreću pregovori sa Musemićem i Bašićem, naš izvor iz kluba je kratko rekao:

"Naravno, prvi kontakt je već uspostavljen, uskoro kreću pregovori - jedan na jedan".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije