HŠK Zrinjski brzo našao zamjenu za Sergeja Jakirovića: Novi trener najavljuje dvostruku krunu

1
Fena
HŠK Zrinjski brzo našao zamjenu za Sergeja Jakirovića: Novi trener najavljuje dvostruku krunu
Foto: Fena / Krunoslav Rendulić

Krunoslav Rendulić predstavljen je u srijedu kao novi trener bh. prvaka Zrinjskog.

Hrvatski stručnjak, koji je do sada vodio Istru 1961, Šibenik i Goricu, na predstavljanju je odmah zacrtao visoke ciljeve.

"Iznimna je čast biti trener kluba koji ima gotovo 120 godina, koji je po titulama i organizacijski najbolji klub u BiH. Ambicije su visoke, a da nisu ja sigurno ne bih bio tu. Zajedno ćemo dati maksimum da nastavimo već utabanim stazama i cilj nam je dvostruka kruna", rekao je novi trener mostarskih Plemića Krunoslav Rendulić.

Potvrđeno: Pomagači ubice Farisa Pendeka pušteni na slobodu

Potvrđeno: Pomagači ubice Farisa Pendeka pušteni na slobodu

Prvak ostao bez trenera: Sergej Jakirović odlazi iz HŠK Zrinjski

Prvak ostao bez trenera: Sergej Jakirović odlazi iz HŠK Zrinjski

Dodao je kako je Zrinjski najveći klub koji je do sada imao prilike voditi.

"Bilo koji prvak bilo koje države je veliki klub. Pritiska posebnog nema, svjestan sam gdje sam došao. Zrinjski je veliko ime, u BiH ima najbolje rezultate, tako treba biti i tako ćemo nastaviti", istaknuo je.

Kako kaže, pratio je igre Zrinjskog i prije nego što je postao njegovim trenerom te smatra da je mostarski klub na dobrom tragu i da tako treba nastaviti.

"Zrinjski sam pratio jer sam dobar prijatelj sa Sergejem (Jakirovićem), bio sam tu i na utakmici protiv Sheriffa, gledao sam i zadnju utakmicu protiv Borca tako da imam uvid u momčad. S obzirom na stanje na tablici, malo toga ima za popraviti. Treba samo nastaviti u tome smjeru i neće biti problema. Igrački kadar Zrinjskog je jako dobar i mislim da tu neće doći do nekih prevelikih promjena", izjavio je Rendulić.

Osim što, po trenerovim riječima, neće doći do velikih promjena u momčadi, neće ni u stručnom štabu ekipe.

"Ljudi koji su domaći će ostati, a ja još razgovaram s nekim ljudima pa ćemo vidjeti", zaključio je novi trener aktualnog bh. prvaka.

Izvršni dopredsjednik HŠK Zrinjski Danko Šulenta izrazio je zadovoljstvo što je na klupu Plemića došao trener "koji je ime".

"Kruno ima prepoznatljiv stil rada koji stilom odgovara Zrinjskom i svemu onome što Zrinjski predstavlja. Poznat je kao veliki borac i to je ono što nama treba. Imamo dobru ekipu i odličnu poziciju i on odmah mora znati da je naša ambicija dvostruka kruna", naglasio je Šulenta, dodavši kako Plemići ove godinu idu i po osmu titulu.

Podsjetimo, Sergej Jakirović od danas više nije glavni trener prve ekipe HŠK Zrinjski Mostar, a karijeru će nastaviti u HNK Rijeka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije