Hrvatskom nogometašu ukraden nakit u vrijednosti većoj od milion KM: Meta profesionalaca?

2
Radiosarajevo.ba
Hrvatskom nogometašu ukraden nakit u vrijednosti većoj od milion KM: Meta profesionalaca?
Foto: Instagram / Domagoj Vida sa suprugom

Nepoznati pljačkaš ili više njih provalio je u kuću bračnoga para Vida, hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide te njegove supruge Ivane u zagrebačkim Šestinama.

Kako neslužbeno piše Jutarnji list, pljačkaš je iz kuće odnio nakit i druge dragocjenosti navodno ukupno vrijedne više od 4,5 miliona kuna (više od milion KM).

Provala se dogodila u posljednjih nekoliko dana, dok porodica Vida nije bila kod kuće, a otkrivena je jučer u jutarnjim satima, te je pozvana policija.

Maestralni Džanan Musa vodio Real Madrid do prve pobjede u play-offu

Maestralni Džanan Musa vodio Real Madrid do prve pobjede u play-offu

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cf4eiSuI28P/[/instagram]

Na upit Jutarnjega lista iz zagrebačke policije su potvrdili kako je na području pod nadležnošću policijske stanice Centar, zaprimljena dojava o provali, ne želeći iznositi ikakve podatke o identitetu žrtve.

"PU zagrebačka zaprimila je prijavu provale na području Centra. Prema do sada prikupljenim saznanjima nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje te otuđio nakit, a provala je izvršena u razdoblju od 24. do 27. srpnja. Materijalna šteta je neutvrđena, a cijeni se većom. Na mjestu događaja proveden je očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku", rekli su iz policije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cdtdttao_bL/[/instagram]

Međutim, kako neslužbeno ovaj medij piše, na meti provalnika našla se upravo porodica Vida. Naime, provalu i dolazak policije potvrdilo je više susjeda.

"Bila je provala, ali ne mogu vam ništa ja govoriti o tome. To je njihova privatna stvar, pitajte njih", rekao nam je jedan od susjeda.

Drugi su rekli kako su čuli policiju kako dolazi ujutro.

"Oko 10 sati ujutro došla je tu policija iz smjera grada", rekli su nam.

Jutarnji list je inače u više navrata pokušao kontaktirati supružnike Vida i preko mobitela i preko društvenih mreža, no do objave ovog teksta u tome nismo uspjeli. Štoviše, prema riječima susjeda, na mjestu događaja smo se s poznatim nogometašem mimoišli za par minuta.

"Tu je sad prošao prije vas džipom, prije par minuta. Otišao je iz kuće prema gradu".

Inače, porodica Vida svoj zagrebački dom ima u kompleksu urbanih vila koje imaju zajednički ulaz.

Također, bilo je vidljivo kako se radi o objektu s vrlo visokom razinom zaštite. Vidjeli smo nekoliko sigurnosnih kamera, a na vratima upozorenje kako je čitav objekt zaštićen alarmnim sistemom.

No, usprkos svemu tome, provalnik ili provalnici su bili uspješni što ukazuje da se najvjerojatnije radi o profesionalcima koji su pažljivo odabrali svoj cilj, te način realizacije provale. Moguće je da je, umjesto s prilaza s ceste koja se nalazi s gornje strane vile, provalnik pristupio vili s donje strane, kroz šumu.

Nogometaš je trebao stići u Atenu i potpisati ugovor za AEK. Međutim, zbog pljačke, put je odgodio putovanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije