HNS opet u panici: Torcida prekida utakmicu s Kosovom?

Radiosarajevo.ba
HNS opet u panici: Torcida prekida utakmicu s Kosovom?
EPA / Hrvatski igrači apelirali su navijačima da prestanu
Fudbalska reprezentacija Hrvatske sutra će u albanskom Skadru u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji odmjeriti snage s reprezentacijom Kosova.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 20 sati i 45 minuta, a dan uoči utakmice u HNS-u su opet zabrinuti zbog mogućih navijačkih nereda. Navodno Torcida sprema prekid utakmice u Skadru.

"Nisu to glasine, nego informacije koje skupljamo s raznih strana, operativnim radom i iz drugih izvora. Pa kad se potvrde s više mjesta šaljemo ih organizatorima. Imamo svakakvih informacija za Albaniju i Finsku, što su spinovi, a što istina tek će se vidjeti.

Ne bismo izlazili s detaljima van da ne ugrozimo rad policije, ako svatko odradi posao bit će sve u redu. Mi smo za hrvatske sektore putem vaučer prodali svih 800 ulaznica, nešto manje za Finsku. Dakle, postoji informacija da netko planira napraviti izgrede. Koliko je ozbiljna ne mogu sada reći, mi niti jednoj ne pristupamo olako. Suradnja s policijom je izvrsna, imamo veliki broj spottera koji će biti i u Skadru i u Finskoj. Za osiguranje se brinu i albanska i kosovska policija, svaki incident bi trebao biti sveden na minimum", rekao je za Sportske novosti Miroslav Marković, povjerenik za sigurnost HNS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije