Hit izjava hrvatskog trenera: 'Hoćemo li napasti od 1. minute? Ne, ovaj put od 17.

0
Radiosarajevo.ba
Hit izjava hrvatskog trenera: 'Hoćemo li napasti od 1. minute? Ne, ovaj put od 17.
Foto: Screenshot / Željko Sopić

Rijeka je proteklog vikenda u derbiju 26. kola savladala Osijek s 3:0 i time zadržala vodeću poziciju HNL-a, a svemu je prethodila zanimljiva press konferencija, na kojoj je 'briljirao' trener domaće ekipe Željko Sopić.

Sopić je poznat po svojim briljantnim izjavama, a ovaj put je u karakterističnom stilu odgovorio na pitanje novinara.

"Sami ste rekli, taktika je pobijediti, zabiti gol više..." počeo je govoriti novinar, na šta se Sopić nadovezao:

Prof. dr. Jasmin Ahić: Rusija vodi "specijalni rat", Zapadni Balkan im je posebna meta

Prof. dr. Jasmin Ahić: Rusija vodi "specijalni rat", Zapadni Balkan im je posebna meta

"A ne, obično ja najavljujem na svakoj press konferenciji da ćemo se povući i čekati šta će oni napraviti. Sad je ovo nova taktika. Ovaj put ćemo ići na pobjedu. Dugo niste stavili neku glupost u naslov pa slobodno stavite da ovaj put idemo na pobjedu".

Novinar ga je zatim pitao hoće li od prve minute krenuti visoko pritiskati.

ŽELJKO SOPIĆ najjači trener u HNL-u S NAJJAČIM PRESICAMA! NOVINAR - DA LI ĆETE KRENUT OD 1 MINUTE ? SOPIĆ - " ne, od 17 minute !" Ovaj cijeli tjedan smo radili, da od 17 minute, krenemo napast Osijek.. 😂 Osebujni trener Maestralni i hrabri potezi s kojim 100% pogađa koje u HNL rijetko viđamo, dovela ga je do 1 pozicije u HNL-u i uz to RIJEKA igra najljepši nogomet u Hrvatskoj. Sopić je kod negativnog rezultata 2:0 za Goricu, na izrazito teškom smrznutom terenu, iz igre u 30 minuti izvadio dva ponajbolja igrača Rijeke ove sezone Marca Pašalića i Franju Ivanovića. Rijeka je tu utakmicu dobila na kraju 2:3. Sačuvao je i dva bitna igrača za Poljud i odnio 3 boda u toj odličnoj utakmici Rijeke. Pogađanje s igračima. STJEPAN RADELJIĆ Od četvrtoga BRANIČA Rijeke do igrača mjeseca po izboru navijača. Zanimljivo da su u udarnoj glavnoj postavi Rijeke, svi igrači osim golmana postigli gol. Vrlo često obrambeni igrači pridružuju se napadu a tu se posebno ističe Niko Galešić koji maestralnim driblinzima sam riješava utakmice. Željko Sopić ima raznorazne trenerske metode, trenira se u dva ujutro nakon dolaska s gostovanja. I jedan od zaštitnih znakova i rituala mu je čašćenje igrača na prvoj benzinskoj pumpi. 'Kažem da je najvažniji trenažni proces i da jednostavno igrači vjeruju u ono što radimo i da vjeruju da možemo doći tamo gdje želimo." Glavna dva konkurenta za naslov i Hajduk i Dinamo imaju skoro ili duplo veću vrijednost momčad ( transfermarkt) od prve momčadi Rijeke a sudeći po nogometnoj VAR HNL AFERI neki će imat i 12 igrača , SUCE.

Posted by Lokalpatrioti Rijeka on Sunday, March 10, 2024

"Ne, od 17., ovaj put od 17. minute. Cijele sedmice smo radili da krenemo od 17. minute, čak mislim na prelasku u 18. minutu da krenemo napasti Osijek. Dotad ćemo biti u kabini", zaključio je trener Rijeke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije