Hamletovska završnica u Munchenu, golovi Ibiševića i Bičakčića

Radiosarajevo.ba
Hamletovska završnica u Munchenu, golovi Ibiševića i Bičakčića
Foto: EPA-EFE / Dodi Lukebakio trese mrežu Bayerna

Nogometaši Bayerna još jednom su razočarali svoje navijače i dozvolili su da Dusseldorf odnese bod, iako su Bavarci do samog finiša susreta vodili 3:1. Na kraju je bilo 3:3 i novi šok za Niku Kovača i Hasana Salihamidžića.

Na početku je sve izgledalo na sigurnu pobjedu Bayerna. Brzo su poveli sa 2:0, pa vodili 3:1 do 78. minuti i primili dva gola, drugi u sudijskom vremenu za konačnih 3:3. 

Golovi: 1-0 Niklas Suele (17.), 2-0 Thomas Mueller (20, asistencija Boateng), 2-1 Dodi Lukebakio (44.), 3-1 Thomas Mueller (20. Lewandowski), 3-2 Dodi Lukebakio (77.), 3-3 Dodi Lukebakio (90+3.).

Mnogi smatraju da će Hrvat iz Livna teško preživjeti vikend ili narednu sedmicu da ne bude smijenjen s klupe. Posebno sada kada je Dortmund protiv Mainza ostvario novu pobjedu (2:1) i pobjegao Bavarcima na velikih devet bodova.

Današnje kolo Bundeslige, pamtit će i dva naša reprezentativca - Vedad Ibišević i Ermin Bičakčić, oba su bili strijelci, kao i Kramarić.

Pogledajte golove: 

Rezultati by SofaScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije