Hadžialagić: Ove sezone želimo trofej

Radiosarajevo.ba
Hadžialagić: Ove sezone želimo trofej


Radmilo Šipovac (Foto: Samir Cacan/Radiosarajevo.ba)

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, banjalučki Borac za protivnika u četvrtfinalu Kupa naše zemlje dobio je viceprvaka, ekipu Sarajeva.

"Sigurno da je ovo najzanimljiviji susret u četvrtfinalu Kupa BiH, radi se o dvije izuzetno kvalitetne ekipe, ali se iskreno nadamo da u dva susreta Borac može izaći kao pobjednik. Prednost je što se druga utakmica igra u Banjaluci i što će isteći suspenzija FK Borac, te ćemo taj meč igrati pred publikom", prokomentarisao je žrijeb direktor Banjalučana Radmilo Šipovac.


Edim Hadžialagić (Foto: Radiosarajevo.ba)

Hadžialagić: Želimo barem jedan trofej

Sarajevo nije bilo miljenik sreće u žrijebu. Dobili su jednog od najtežih protivnika. Ipak, u timu sa Koševa vjeruju kako mogu proći

"U biti bi bolje bilo da smo prvu utakmicu možda igrali u Banjaluci, ali šta je tu je. Sarajevo ove sezone svakako želi da osvoji neki od trofeja. Kup je ta prva šansa tako da mi bez obzira koga smo dobili idemo na pobjedu", rekao je sportski direktor Sarajeva Edim Hadžialagić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije