Gradonačelnica Karić u Dolini ćupova: Osmijeh na licu i plavo-bijele boje

4
Radiosarajevo.ba
Gradonačelnica Karić u Dolini ćupova: Osmijeh na licu i plavo-bijele boje
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Benjamina Karić na STadionu Grbavica

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić večeras na stadionu Grbavica prisustvuje utakmici 1. kola Premijer lige BiH između Željezničara i Borca.

Mlada gradonačelnica glavnog bh. grada pojavila se u Dolini ćupova u dresu Željezničara i sa šalom oko vrata.

Nedavno je Karić bila i na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase i bodrila Sarajevo u pokušaju da se klub plasira u 2. kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

S obzirom na to da tada nije bila u bordo obilježjima, a večeras je u dresu, možemo zaključiti kako je ona simpatizer plave strane Sarajeva.

Sarajevu nije donijela sreću prije dva dana, a vidjet ćemo da li će večeras biti sredna drugom sarajevskom premijerligašu.

Benjamina Karić se povodom prisustvovanja na večerašnjoj utakmici oglasila putem svog Facebok profila.

"Danas sam obilježila 100 dana mandata, ali puno važniji jubilej je 100 godina FK Željezničar. Sve osobe i kolektivi u životu imaju i uspone i padove, zato je uspjeh podići se nakon svakog pada, i tako trajati 100 godina. Grad Sarajevo će još snažnije podržavati rad kluba", poručila je Karić. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije