Giggs želi igrati još najmanje jednu sezonu

Radiosarajevo.ba
Giggs želi igrati još najmanje jednu sezonu


Legendarni Velšanin Ryan Giggs (37) izjavio je kako bi želio produžiti ugovor s Manchester Unitedom za najmanje još jednu sezonu nakon što mu istekne sadašnji ugovor u lipnju sljedeće godine.

Giggs je najtrofejniji igrač u istoriji engleskog nogometa, a sve svoje trofeje osvojio je igrajući za isti klub i pod vodstvom istog trenera Alexa Fergusona.

"Ne zanima me ništa drugo osim igranja s ovom ekipom. Nakon Božića posjetit ću Alexa Fergusona u njegovu uredu i popričat ćemo o mom novom ugovoru. Imam sjajan odnos s njim i smatram da je za produženje ugovora dovoljno samo nekoliko minuta razgovora", rekao je Giggs za talijansku internet stranicu calciomercato.com.
 
Giggs je za Manchester United debitirao u martu 1991. godine, te je za prvu ekipu "crvenih vragova" dosada sakupio rekordnih 884 nastupa od čega 618 prvoligaških. Sa 12 naslova prvaka Engleske, četiri FA Kupa, tri Liga kupa i dva naslova pobjednika Lige prvaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije