Gianluca Di Marzio plasirao senzaciju: Perišić na korak od povratka u Hajduk

0
Radiosarajevo.ba
Gianluca Di Marzio plasirao senzaciju: Perišić na korak od povratka u Hajduk
Foto: Instagram / Ivan Perišić

Kako piše italijanski insajder Gianluca di Marzio, hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (34) trebao bi raskinuti ugovor s Tottenhamom i vratiti se u Hajduk.

Podsjetimo se, nakon što su 'Vatreni' osvojili bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru prošle godine, na splitskoj Rivi je Perišić najavio povratak u Hajduk i odgovorio na transparente i povike 'Ivane, vrijeme je', piše 24sata.

"S našim najdražim Hajdukom ćemo ići po titulu. Rekao sam ubrzo, neću reći i koje godine, a moj povratak nećete dugo čekati", izjavio je tada Perišić.

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Hrvatski reprezentativac ugovor s Tottenhamom ima još godinu dana, a prošle je sezone odigrao 44 utakmice i zabio jedan gol uz 12 asistencija.

Pojavila se informacija kako Perišić svakako odlazi s otoka, ali da je, kao što se govorilo i za mnoge hrvatske reprezentativce, na meti turskih klubova.

Fabrizio Romano, poznati i provjereni izvor informacija posebno kada su u pitanju nogometni transferi, objavom na Twitteru tvrdi da trenutno nema nikakvih oficijelnih indikacija da bi se transfer mogao desiti. 

Ivan je bio želja sada već bivšeg trenera Spursa Antonija Contea s kojim je surađivao u milanskom Interu, a kako pišu engleski mediji, Daniel Levy doveo ga je samo zbog inzistiranja talijanskog stručnjaka. Contea u klubu više nema, a navodno Levy nema problema s puštanjem Ivana. Ali, moraju se dogovoriti oko raskida ugovora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije