Fudbaleri kluba iz BiH spasili život vozaču iz prevrnutog auta

Radiosarajevo.ba
Fudbaleri kluba iz BiH spasili život vozaču iz prevrnutog auta
Fudbaleri Ozrena iz Petrova spasili su u blizini Dervente vozača čiji se automobil prevrnuo na krov, a nekoliko sati kasnije odigrali sjajnu utakmicu u Dubravama i pobijedili golom Samira Talića u 45. minuti.

Oko 13.00 sati iz autobusa su primijetili u kanalu pored puta, prevrnuto putničko vozilo. Odmah su se zaustavili i u teško oštećenom vozilu primijetili vozača koji nije mogao da se izvuče bez tuđe pomoći.

Reagovali smo odmah, svjesni da minuti mogu biti spasonosni, ali i kobni. Alarmirali smo službu Hitne pomoći i policije u Derventi, koji su brzo stigli na mjesto nesreće. Prije toga smo izvukli vozilo pored puta i oslobodili vozača iz vozila koje je imalo totalnu štetu. Vozač je zaista imao mnogo sreće”, rekao je predsjednik drugoligaša iz Petrova Nenad Ćuković.

Takav epilog dao im je krila pa su nekoliko sati kasnije pobijedili u Dubravama. Ni brojčano jači domaći fudbaleri nisu uspjeli da probiju zadnju liniju odbrane gostiju koji su posljednjih 30 minuta igrali bez isključenog Slađana Stjepanovića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije