FK Željezničar pronašao rješenje za U-21 pravilo: Ognjen Laušević pojačao klub sa Grbavice

0
Radiosarajevo.ba
FK Željezničar pronašao rješenje za U-21 pravilo: Ognjen Laušević pojačao klub sa Grbavice
Foto: FK Željeničar / Ognjen Laušević

Ognjen Laušević u srijedu, 7. augusta, je postao novi igrač FK Željezničar, saopštili su iz kluba sa Grbavice.

Mladi napadač Ognjen Laušević (18) i zvanično je novi fudbaler Željezničara, a potpisao je ugovor na dvije godine uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.

Ognjen Laušević je rođen 11. oktobra 2005. godine u Beogradu. Igrao je za mlađe selekcije Partizana, Voždovca i Teleoptika.

U ovom dijelu BiH sve više djece oboljelo od morbila - sva zaražena djeca nevakcinisana

U ovom dijelu BiH sve više djece oboljelo od morbila - sva zaražena djeca nevakcinisana

U prošloj sezoni je postigao 34 pogotka i bio je najbolji strijelac Prve omladinske lige Beograda. Laušević je sa Plavima od prvog dana priprema i uspješno je prošao pripremni period.

"Osjećaj je odličan nakon dolaska u najveći klub u BiH. Želim se zahvaliti mom pokojnom menadžeru Raši Bebiću koji je preminuo prije nekoliko dana na svemu što je uradio i bez kojeg ne bi stigao do Želje. Za mene će mnoge stvari biti lakše nakon potpisa, probni period je bio težak, ali momci, ekipa i atmosfera sve je super. Naježio sam se prvu utakmicu, kada krene himna, osjećaj je odličan i neopisiv. Navijači mogu očekivati uvijek borbenog igrača, 300 posto na terenu, na treningu i nadam se da ćemo vratiti Želju gdje mu je i mjesto", kazao je Laušević nakon potpisa.

Ognjen Laušević novi igrač Željezničara 🔵⚪ Mladi napadač Ognjen Laušević (18) i zvanično je novi fudbaler Željezničara,...

Posted by FK Željezničar on Wednesday, August 7, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije