FC Bayern čestitao Želji titulu

Radiosarajevo.ba
FC Bayern čestitao Želji titulu

Minhenski fudbalski klub i ovogodišnji finalista Lige prvaka FC Bayern München čestitao je bh. prvaku FK Željezničaru osvojenu titulu u sezoni 2011/12, doznaje portal Radiosarajevo.ba.

Čestitku je lično potpisao predsjednik Izvršnog odbora ovog kluba, Karl-Heinz Rummenigge, a čestitka je, nemojmo zaboraviti napomenuti i to, stigla u najvažnijoj sedmici ove godine za FC Bayern: u subotu protiv engleskog Chelsea igraju finale Lige prvaka.

Faksimil:

Ipak, kako je ovogodišnja čestitka prva koja na adresu kluba s Grbavice stiže iz Minhena, u određenim krugovima već su počele spekulacije koji su razlozi ovogodišnjeg "pisma". Nezvanično, razlog je taj što je njemački klub bacio oko na našeg prvotimca i napadača Manchester Citya Edina Džeku koji je Željino dijete.

Pitali smo predsjednika Fudbalskog kluba Željezničar Sabahudina Žuju da nam prokomentira ove spekulacije, koji to (naravno) nije mogao.

Ipak, Žujo je podvukao da ga posebno raduje što je prva čestitka bosanskohercegovačkom prvaku za osvojenu titulu u sezoni 2011/12. stigla od jednog od najvećih evropskih i svjetskih klubova, FC Bayern.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije