Evo kada se očekuje predstavljanje Peteva u NSBiH

2
Radiosarajevo.ba
Evo kada se očekuje predstavljanje Peteva u NSBiH
Wikipedia / Ivaylo Petev

Ivaylo Petev je prije nekoliko dana zvanično postao selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, a uskoro ćemo saznati i kako će izgledati njegov kompletan stručni štab, koji će povesti Zmajeve u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Zvanično imenovanje stručnog štaba Zmajeva desit će se u srijedu na novoj sjednici Izrvšnog odbora Nogometnog saveza BiH u hotelu Hills na Ilidži, koja će početi od 11 sati.

Ranije su se kao kandidati za stručni štab na čelu s Petevim spominjali Slaven Musa i i kondicioni trener Eldin Jelešković, koji su pomagali i Dušanu Bajeviću, a u reprezentaciju će se najvjerovatnije vratiti i Elvir Rahimić, koji je bio pomoćnik Roberta Prosinečkog.

Također, na istoj sjednici će biti donesena odluka o selektoru mlade U-21 reprezentacije BiH pošto je dosadašnjem selektoru Slobodanu Starčeviću istekao ugovor.

Kako saznajemo, u Savezu su zadovoljni njegovim radom, te će Starčević ostati za kormilom Zmajića i predvoditi ih i u predstojećim kvalifikacijama,m piše scsport.ba

Dodajmo i to da je zvanično predstavljanje Ivayla Peteva kao novog selektora Zmajeva zakazano za isti dan (srijeda) od 14 sati u prostorijama NSBiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije