Evo gdje možete gledati utakmicu Zrinjski - Aston Villa

0
Radiosarajevo.ba
Evo gdje možete gledati utakmicu Zrinjski - Aston Villa
Foto: HŠK Zrinjski/Facebook / Detalj s prvog duela Aston Ville i Zrinjskog

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, mostarski Zrinjski, večeras igra meč posljednjeg šestog kola grupne faze Konferencijske lige.

Na stadion Pod bijelim brijegom dolazi slavni engleski klub Aston Villa.

Ovaj meč neće imati rezultatsku važnost ni za jednu ekipu, s obzirom da je Aston Villa kao prvoplasirana obezbijedila plasman u osminu finala, dok će Zrinjski bez obzira na ishod večerašnjeg meča završiti na posljednjem mjestu.

Duge kolone vozila na graničnim prelazima iz BiH prema Hrvatskoj

Duge kolone vozila na graničnim prelazima iz BiH prema Hrvatskoj

Iako bez šansi da prođu dalje, sa samo tri boda iz pet utakmica, fudbaleri Zrinjskog će sigurno dati sve od sebe da ostvare pozitivan rezultat protiv moćnog tima iz Birminghama.

Villa je trenutno na trećem mjestu u engleskoj Premier ligi, čak ispred prvaka Europe Manchester Cityja. Igraju sjajan fudbal pun pogodaka, te će svi prisutni na Stadionu pod Bijelim brijegom uživati večeras.

BUDI SE, GRADE | HŠK Zrinjski Mostar se današnjim susretom protiv Aston Villa FC oprašta od ovosezonske UEFA...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Wednesday, December 13, 2023

U njihovom prvom duelu, odigranom u drugom kolu grupne faze ovog takmičenja, engleski tim je slavio s 1:0. Tu su se Mostarci držali sve do samog kraja, kada su primili pogodak i minimalno izgubili.

Meč u Mostaru igra se u 18:45 sati, a gledatelji u BiH moći će ga pratiti u direktnom TV prijenosu na kanalima Arene Sport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije