Evo gdje možete gledati Neftci - FK Željezničar

0
Radiosarajevo.ba
Evo gdje možete gledati Neftci - FK Željezničar
Foto: N.G./Radiosarajevo.ba / FK Željezničar - Neftci

FK Željezničar igra drugu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige protiv azerbejdžanskog predstavnika Neftcija, a meč se igra na stadionu Bakcell Arena s početkom u 19:00 sati. 

Nakon 2:2 u prvom meču, sarajevski Plavi putuju na neugodno gostovanje u Baku. Tamo ih čekaju motivisani igrači Neftcija, koji žele da poprave utisak nakon što je u prvom meču Željo bio dosta bolji, osim u posljednjih 20 minuta. 

Ako uspiju proći protiv Neftcija, igrači Želje će imati priliku da igraju protiv velikog Bešiktaša. Naravno, ekipa iz Turske mora proći protiv Tirane, ali je u prvom meču ekipa iz Istanbula pobijedila 3:1. 

Meteorolozi najavili veliku promjenu vremena: Evo u koje dijelove BiH prvo stiže

Meteorolozi najavili veliku promjenu vremena: Evo u koje dijelove BiH prvo stiže

Nažalost, Željo će biti bez Irfana Jašarevića i Josepha Amoaha, ali će trener Nermin Bašić sigurno izvući najbolje iz ekipe s kojom raspolaže. 

Sam meč počinje u 19:00 sati, a možete ga gledati u TV prijenosu uživo na kanalu MyTV, te u tekstualnoj formi na portalu Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije