Erbez: Šamar još boli

Radiosarajevo.ba
Erbez: Šamar još boli

Foto: www.fotoservis.info

Ekipa Slavije proteklih dana se pripremala za revanš susret Lige Evrope protiv Košica.

Podsjetimo slovačka ekipa slavila je u prvom susretu na Koševu sa 2:0, a strijelci su bili Novak i Skutke.

Vezano: Poraz bh. predstavnika

Izabranici Zorana Erbeza otputovali su u utorak u Slovačku, gdje će u četvrtak od 17 sati pokušati nadoknaditi minus od dva gola.

Iako se radi o dosta neugodnom rezultatu u taboru Slavije vjeruju da još uvijek ništa nije riješeno i da ostaje još 90. minuta za igru.

"Šamar još boli. Imamo obavezu da u revanšu popravimo loš utisak. O Slovacima je suvišno trošiti riječi. Uostalom, oni su se najbolje predstavili u prvom susret. Sada je red na nas, da u revanšu pokažemo pravo lice. Obavezni smo prema svojim simpatizerima, prema zemlji koju predstavljamo, da odigramo onako kako najbolje umijemo. Nema predaje bez obzira na to koliko je situacija teška. Ako već moramo završiti nastup na međunarodnoj sceni, neka to bude častan oproštaj", reka je za Dnevni Avaz trener Slavije Zoran Erbez.

Osvajač Kupa BiH u ovaj susret ulazi odmornija, jer su odgodili prvo kolo Premijer lige protiv Širokog brijega kako bi što spremniji dočekali uzvratni susret Lige Evrope.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije