Ekskluzivni snimak otkriva novi klub Lea Messija?

0
Radiosarajevo.ba
Ekskluzivni snimak otkriva novi klub Lea Messija?
Foto:Skysports / Lionel Messi

Nakon što je neslavno završio epizodu u PSG-u, cijeli nogometni svijet pita se samo jedno: Gdje će Leo Messi?

Jedan video-snimak, izgleda, daje odgovor na to pitanje.
 
Ni milioni, ni zlato Saudijske Arabije nisu urodili plodom, Leo se, izgleda, vraća u Barcelonu!

Video-snimak novinara Tonija Juana Martija prikazuje Messijevog oca i predsjednika Barcelone Joana Laportu na sastanku, pa je sva prilika da se svjetski prvak vraća kući!

Uskoro je kraj goveđe zime, evo šta to znači

Uskoro je kraj goveđe zime, evo šta to znači

Projekat Svetaca sa Messijem, Mbapeom i Neymarom doživio je fijasko, pošto trio oformljen da vodi Parižane do toliko željenog trofeja Lige prvaka ni drugu godinu zaredom nije prišao ni blizu cilju.

PSG službeno objavio: Lionel Messi napušta klub

PSG službeno objavio: Lionel Messi napušta klub

"Sretan sam što sam imao priliku da igram za PSG. Zaista sam uživao da igram u ovom timu, sa tako dobrim igračima. Želim da se zahvalim klubu na prelijepom iskustvu u Parizu", poručio je Messi za ESPN.

Sada su pred Argentincem dvije realne opcije za nastavak karijere. Prva je povratak u Barcelonu iz koje je prinudno otišao prije dvije sezone, a druga je odlazak na Bliski istok gdje ima basnoslovnu ponudu Al Hillala. Klub iz Saudijske Arabije je prema pisanju španskih medija ponudio Messiju nevjerovatnih 350.000.000 godišnje, ali najbolji fudbaler svijeta još nije pristao na nju. 

Kako stvari stoje - niti će...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije