Edin Džeko otkriva ime budućeg kluba?

Radiosarajevo.ba
Edin Džeko otkriva ime budućeg kluba?

Napadač Wolfsburga i reprezentativac Bosne i Herceogvine, Edin Džeko, održat će u srijedu u sarajevskom hotelu Hercegovina konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o nastavku svoje karijere.

Džeko je odličnim partijama u dresu njemačkog prvaka privukao na sebe pažnju brojnih evropskih velikana.

Interes za našeg dijamanta pokazali su Arsenal, Chelsea, Milan i brojni drugi, a gdje bi Džeko mogao nastaviti karijeru saznat ćemo u srijedu.

Prema pisanju Dnevnog avaza Edin Džeko bi mogao preseliti na Stamford Bridgeu.

"Dogovorio sam sastanak sa čelnicima Wolfsburga, na kojem bi se oni trebali izjasniti u vezi s Edinom, u smislu da li ga žele prodati i po kojoj cijeni. Do tog sastanka teško je bilo šta reći", rekao je za Avaz Džekin menadžer Irfan Redžepagić koji je potvrdio da je bilo kontakata sa Chelseaem, ali i drugim klubovima.

"Bilo bi neozbiljno od mene da bilo s kim pregovaram kada mi iz Wolfsburga nije rečeno ni za koju svotu bi ga pustili da ide. Prvo moramo to riješiti", naglasio je menadžer našeg reprezentativca.

Ipak, sve će se znati u srijedu u 12 sati na konferenciji za novinare kada će Edin Džeko govoriti o planovima za budućnost, te bi trebao otkriti imena klubova koji su konkretno zainteresirani za njega, piše sportin.ba.

sportin.ba/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije