Eden Hazard: Pokušat ćemo da slavimo i u Bosni i Hercegovini

Radiosarajevo.ba
Eden Hazard: Pokušat ćemo da slavimo i u Bosni i Hercegovini
Reprezentacija Belgije, u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine, sinoć je ubjedljivo slavila protiv reprezentacije Grčke i na taj način plasirala se na Mundijal.

Na taj način, dva kola prije kraja ovog kvalifikacionog ciklusa, Belgija je uspjela osigurati mjesto među najboljim reprezentacijama svijeta. Ipak, prema najavama pojedinih Belgijanaca, među kojima je i Eden Hazard, do kraja kvalifikacija oni će nastaviti igrati u punoj formi, prenosi Mirror.

"Naš prvi cilj je bio plasman na Svjetsko prvenstvo i slavit ćemo s našim navijačima u Belgiji. Drugi cilj je bila pobjeda protiv Grčke i raduje nas činjenica da smo uspjeli zadržati loptu i igrati svoj nogomet. Reprezentacija Grčke je snažna sa fantastičnom publikom i nadam se da će se kvalificirati za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. A mi ćemo pokušati da slavimo i u Bosni i Hercegovini, kako bi obezbijedili što bolje mjesto na prvenstvom", zaključio je Hazard.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije