Džarovski: Maleš je grobar Hajduka

Radiosarajevo.ba
Džarovski: Maleš je grobar Hajduka


"Maleš je grobar Hajduka. Najveći zločin za splitski nogomet u povijesti djelo je tog čovjeka. Pitajte ga kako je došao u situaciju da mu Širić i Djedović vjeruju i da od njega uzmu novac. Bajić bi i njega trebao uhapsiti. Ova vam afera nije trebala, sad će vam i reprezentacija stradavati", riječi su Velimir Džarovski, nekadašnjeg samozvanog 'kralja mafije YU nogometa' nakon afera u hrvatskom nogometu.

Hapšenja u Hrvatskom nogometnom savezu

"Pitajte heroja Maleša kako je došao u tu situaciju da mu Širić i Djedović vjeruju pa da od njega uzmu novac. Sve sam vam time rekao. Vjerujte da će se sada svi suci ovoga svijeta urotiti protiv Hajduka. To se neće vidjeti i osjetiti, no bit će tako. Tom Malešu sada ljudi u Splitu na rivi čestitaju, a trebali bi ga pljuvati... ", rekao je za jutarnji.hr Džarovski i dodao daće Hajduk za svako nedolično ponašanje navijača na stadionu biti drastično kažnjen.

Učite od najboljih: Kako namjestiti utakmicu

Na kraju razgovora za jutarnji.hr kralja mafije YU nogometa istakao je kako je Dinamo vjerovatno jedini klub u HNL-u koji ne kupuje utakmice.

"To nije istina, Dinamo je jedini klub u Hrvatskoj koji ne kupuje suce i utakmice. Prejaki su u odnosu na druge i to im ne treba...", rekao je Džarovski.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije