Džafić: Osjećam se dobro

Radiosarajevo.ba
Džafić: Osjećam se dobro


Džafićev automobil nakon nesreće (Foto: Srebrenik.net)

Igrač FK Sarajevo Adin Džafić, koji je 2. oktobra doživio saobraćajnu nesreću, osjeća se bolje.

"Dobro sam prošao. U stvari dobio sam najvažniju životnu bitku. Kako je bilo, samo mogu reći da sam sretan što sam živ. Svi ostali povrijeđni su pušteni kući, a eto ja čekam da me doktori otpuste na kućno liječenje. Valjda će danas", rekao je Džafić, a prenio SCsport.ba.

Nesreća se dogodila, podsjećamo oko 22,20 sati dogodila u Srebreniku.

Iz njegovog kluba su ga zvali, ali im je Đafić rekao kako se dobro osjeća i kako nema potrebe da prevaljuju dug put.

"U stalnim kontaktima sam sa rukovodstvom i saigračima, koji mi daju podršku i hvala im na tome. U posjetu su mi došli mnogobrojni prijatelji, menadžer Ado Husarić, a i roditelji su konstantno tu. Desna noga mi je u gipsu, ali me najviše boli lijeva ruka. I čelo mi je, kako vidite, povijeno. No, uskoro ću skinuti konce", kaže on, a prenosi SCsport.ba.

"Jak sam i prebrodit ću sve ovo. Nikad u životu nisam bio u bolnici i ovo mi teško pasa. Ali, hvala Bogu sve je u najboljem redu i jedva čekam da se vratim fudbalu. Prije saobraćajke sam igrao zaista dobro i želim ostati ili čak poboljšati formu", rekao je Džafić, koji će danas najvjerovatnije biti pušten kući.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije