Dybala: Pjanić može podučiti Pogbu boljem izvođenju slobodnjaka

Radiosarajevo.ba
Dybala: Pjanić može podučiti Pogbu boljem izvođenju slobodnjaka
Fudbaler Juventusa Paulo Dybala izjavio je kako Stara dama može osvojiti Ligu prvaka sa Dani Alvesom, Miralemom Pjanićem i Paulom Pogbom.

"Sa Dani Alvesom i Miralemom Pjanićem možemo osvojiti Ligu prvaka. Juventus je sada na jednakom nivou sa Barcelonom, Real Madridom i Bayern Munchenom", izjavio je Dybala za Tuttosport.

"Moram priznati da sam bio iznenađen dolaskom Pjanića u Juventus. Stvarno to nisam očekivao. Nisam čitao novine nekoliko dana i onda sam se iznenadio kad sam ga vidio u ekipi. A s druge strane nisam iznenađen njegovom željom da pređe u Juventus jer nam se mnogi žele pridružiti. On može podučiti Pogbu boljem izvođenju slobodnih udaraca tokom naših takmičenja i nakon regularnih treninga. Pjanić neće uzimati moj prostor u izvođenju slobodnjaka, ja sam zadužen za one s desne strane, on može preuzeti one s lijeve. Uostalom, nek se to dogovori sa Pogbom", rekao je Dybala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije