Dva nova imena na Grbavici: FK Željezničar predstavio pojačanja!

0
Radiosarajevo.ba
Dva nova imena na Grbavici: FK Željezničar predstavio pojačanja!
Foto: Adem Ćatić / FK Željezničar / Ajdin Mulalić i Dražen Dubačkić

Ajdin Mulalić i Dražen Dubačkić novi igrači Željezničara.

FK Željezničar potpisao je ugovore sa dva nova igrača, a riječ je o Ajdinu Mulaliću, golmanu koji dolazi iz Domžala, te Draženu Dubačkiću, doskorašnjem defanzivcu Stupčanice.

Ajdin Mulalić je rođen 13. septembra 1994. godine u Bužimu. Branio je za omladinske selekcije bužimskog Viteza, a još kao junior 2011. godine odlazi u Domžale. Boravio je na posudbama u Zarici Kranj i Iliriji, a od 2017. godine je golman Domžala za koje je sakupio 155 nastupa. U sezoni iza nas branio je na 28 utakmica. Mulalić je potpisao dvogodišnji ugovor sa FK Željezničar.

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Dražen Dubačkić je rođen 8. oktobra 1999. godine u Milićima. Kao omladinac Vlasenice 2018. godine dolazi u Željezničar gdje je igrao za juniorski tim Plavih. Bio je član juniora koji su igrali Omladinsku Ligu prvaka. Seniorski fudbal igrao je u visočkoj Bosni, Slaviji, Drini, Tekstilcu, TOŠK-u i Stupčanici iz koje dolazi u Željezničar.

Prošle sezone je odigrao 30 utakmica za drugoplasirani tim Prve lige Federacije BiH. Dubačkić će pojačati konkurenciju na stoperskim pozicijama, a potpisao je ugovor na dvije godine.

Ajdin Mulalić i Dražen Dubačkić novi igrači Željezničara 🔵⚪ FK Željezničar potpisao je ugovore sa dva nova igrača, a...

Posted by FK Željezničar on Friday, June 16, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije