Društvene mreže gore, navijači "Boroa" bijesni: Pljušte uvrede na račun Bešića

Radiosarajevo.ba
Društvene mreže gore, navijači "Boroa" bijesni: Pljušte uvrede na račun Bešića

Društvene mreže u Engleskoj su se zapalile, tačnije navijači Middlesbrougha na Twitteru ne kriju svoje razočarenje ponašanjem tri svoja fudbalera među kojima je i Muhamed Bešić.

Navodno su tri fudbalera Middlesbrougha, među kojima je i Bešić prišli navijačima svog kluba i provocirali ih. Snimak ne postoji, bar se još uvijek nije pojavio na društvenim mrežama, ali navijači Middlesbrougha masovno pišu kako je Bešić "gestikulirao da plače".

"Rudy Gestede, Adam Clayton i Mo Bešić su svi p***e, došli su i smijali se navijače. Ponizili su klub i povrh svega navijače koji su došli na gosotavnje. Još jednom se dokazalo da se navijači ne poštuju", napisao je jedan navijač.

"Navijači su stajali u nevjerici, a igrači su prišli i rekli nam da pređemo preko toga. Bešić je gestikulirao da plače. P***e", napisao je drugi navijač.

"Nema izgovora za ovo. Ako je tačno za Bešića i Gestedea, nadam se da nikad više neće zaigrati. Navijači moraju uzeti dan ili dva slobodna da bi putovali u Wales kako bi gledali to s*anje", jedan je od komentara.

"Nikada nisam bio više razočaran u klub nego večeras. Mogu prihvatiti poraz, ali da putujem 12 sati kako bi mi Gestede rekao da od*ebem, a Bešić i Clayton ismijavali, to je sramotno", poručio je još jedan navijač.

"Middlesbrough, ako je ovo tačno molim vas pošaljite Bešića nazad u Everton, a drugoj dvojici recite da su od sada slobodni igrači", jedan je od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije