Drama u Hrvatskoj: Nestao nogometaš, policija na nogama, u toku potraga

0
Radiosarajevo.ba
Drama u Hrvatskoj: Nestao nogometaš, policija na nogama, u toku potraga
Foto: Facebook / Abdullah Talal Hameed

Igrač nogometnog kluba Gorica Abdullah Talal Hameed krenuo je u ponedjeljak, 21. augusta, iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag, objavili su iz hrvatskog prvoligaša.

"Naš igrač Abdullah Talal Hameed krenuo je u ponedjeljak, 21. kolovoza, iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag.

Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a porodica i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hameedu, da se jave u najbližu policijsku postaju ili Klub. Igrač vozi bijeli Porsche Taycan švedskih registarskih oznaka", saopštio je klub na svom X.com nalogu.

Stipe Mesić poručio iz Prištine: "Ne može se stvoriti 'velika' Srbija"

Stipe Mesić poručio iz Prištine: "Ne može se stvoriti 'velika' Srbija"

Stigao je u Goricu iz redova mađarskog prvoligaša Zalaegerszega, prije dvije su ga sedmice predstavili u Turopolju. Riječ je o iračkom nogometašu koji ima švedsko državljanstvo.

"Sretan sam što je sve napokon finalizirano. Motiviran sam za nastupe u novom klubu. Cilj mi je dokazati se u ovom klubu, dokazati se navijačima Gorice i naravno - pobjeđivati.

Španjolski stručnjak Pep Guardiola hitno operisan u Barceloni

Španjolski stručnjak Pep Guardiola hitno operisan u Barceloni

Želim pomoći na bilo koji način, a što se tiče mojih ciljeva, želim se izboriti za mjesto u reprezentaciji i radujem se novim izazovima", rekao je na predstavljanju u novom klubu.

Odabrao je i broj 99, a kako kažu iz Gorice, trebao je doći na trening jučer u popodnevnim satima, ali nema mu traga ni glasa otkad je otišao iz stana.

[NESTAO‼️] Naš igrač Abdullah Talal Hameed krenuo je u ponedjeljak, 21. kolovoza, iz Budimpešte u Veliku Goricu i od...

Posted by HNK Gorica on Tuesday, August 22, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije