Dimitrios Toskas: Novo igračko pojačanje Želje

N. K.
Dimitrios Toskas: Novo igračko pojačanje Želje
/ Radiosarajevo.ba
U Plavom salonu stadiona Grbavica održana je press konferencije FK Željezničar na kojoj je predstavljen novi igrač Dimitrios Toskas, a ujedno su predstavljeni i novi dresovi za sezonu 2016/2017.

Dimitrios Toskas, grčki je internacionalac koji je pojačao odbranu Plavih u narednoj sezoni. Toskas koji je po vokaciji stoper, može nastupati i na poziciji zadnjeg veznog, a na Grbavicu stiže kako bi pojačao konkurenciju u odbrani.

“Nakon što smo pomno analizirali tržište, pojavila se mogućnost angažiranja Toskasa i ušli smo u pregovore i vrlo brzo se dogovorili. Ima će dovoljno vremena da se adekvatno pripremi. Mislim da smo s njegovim angažmanom napravili kostur tima i da je priča oko dovođenja pojačanja skoro pa gotova”, rekao je na početku današnje press konferencije Aldin Ćenan, novi skaut Plavih.

Nakon njega medijima se obratio i novi igrač FK Željezničar.

“Jako mi je drago što sam stigao ovdje. Radi se o velikom klubu i dobrim igračima. Nadam se da ću biti dobar u dresu FK Željezničar”, rekao je Dimitrios Toskas koji je rođen 1991. godine, a u svojoj karijeri nastupao je za Pierikos, Panionios, Iraklis i PAS Lamiju u Grčkoj, te PAAEK na Kipru.

Također, na današnjoj press konferenciji predstavljeni su i tri nove garniture u kojima će Željezničar nastupati u sezoni 2016/2017.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije