Demirović pred večerašnji duel: 'Italija je moćna, ali imamo priliku da pokažemo našu snagu'

1
Radiosarajevo.ba
Demirović pred večerašnji duel: 'Italija je moćna, ali imamo priliku da pokažemo našu snagu'
Foto: Screenshot/Instagram / Ermedin Demirović

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ermedin Demirović, uoči večerašnje utakmice sa Italijom dao je izjavu u kojoj ističe odlučnost i spremnost svoje ekipe.

U svom obraćanju, Demirović je pohvalio protivnički tim, ali je također naglasio važnost predstojeće utakmice za bh. reprezentaciju.

"Italija je jedna od najboljih evropskih reprezentacija i aktuelni evropski prvak. Oni su favoriti, ali to je možda i dobro za nas da pokažemo sve što znamo i da napravimo dobar rezultat. Mi nismo ovdje došli turistički, pokušaćemo da odigramo najbolje što znamo," izjavio je Demirović.

Šok u Bugarskoj, ovakav rasplet nisu mogli ni zamisliti: ‘Katastrofa! Idemo u raskol!‘

Šok u Bugarskoj, ovakav rasplet nisu mogli ni zamisliti: ‘Katastrofa! Idemo u raskol!‘

Naglasio je značaj zajedničkog vremena provedenog u pripremama i želju tima da iskoristi UEFA termin za stvaranje nečeg većeg.

"Za nas je važno da smo kao ekipa zajedno proveli ovih nekoliko dana i iskoristili ovaj UEFA termin da stvorimo nešto veće nego što smo imali do sada," dodao je.

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Italije očekuje se s velikim interesovanjem, a susret počinje u 20:45 sati, a direktan prijenos gledatelji u Bosni i Hercegovini mogu pratiti na BHT1, kao i na internetu, putem njihove platforme.

Za čitaoce portala Radiosarajevo.ba osigurali smo ažuran tekstualni prijenos večerašnje utakmice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije