Dani Alves: Messi izgleda usamljeno

0
Radiosarajevo.ba
Dani Alves: Messi izgleda usamljeno
Foto: EPA-EFE / Messi

Barcelona u posljednje vrijeme ne igra dobro i to svi primjete koji prate nogomet.

Na ljeto, u ovaj klub došao je i naš reprezentativac Miralem Pjanić koji je u nemilosti trenera Ronalda Koemena.

Nakon šokantnog ispadanja iz Lige prvaka i 8:2 poraza od Bayerna, te gubitka naslova u španjolskom prvenstvu činilo se da je, uistinu, Argentinac na izlaznim vratima Camp Noua.

Međutim, Barcelona je spustila rampu, sada već bivši predsjednik Bartomeu uspio ga je zadržati u klubu pozvavši se na astronomsku odštetu.

U doba kada je vladala velika neizvjesnost oko Messijeve budućnosti u Barceloni oglasio se Daniel Alves, njegov dugogodišnji klupski suigrač, prenosi sportske.jutarnji.hr.

"Poslao sam mu poruku tako da ne ode. Kada su se mene željeli riješiti u Barceloni rekao sam mu na treningu da ću otići jer me ne žele u klubu.

Tada mi je rekao: 'Nemoj ići, gdje može biti bolje nego ovdje?' Ja sam mu u poruci poslao istu frazu.

Nije mi odgovorio, ali znam da je dobio moju poruku", rekao je Alves, 37-godišnji desni bek koji je boje Barcelone branio između 2008. i 2016. godine, a danas je član Sao Paula.

"Ja sam imao brutalan odnos s Messijem, a sada mi djeluje nekako usamljeno. Barcelona je danas malo izgubila svoj identitet", na kraju je dodao Brazilac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije