Da li je na pomolu senzacija u transfer pokeru oko Ibrahimovića

Radiosarajevo.ba
Da li je na pomolu senzacija u transfer pokeru oko Ibrahimovića
/ Anadolija
Čak i kada nije u sastavu – kao što se desilo u ponedjeljak navečer kada su igrale reprezentacije Švedske i Slovenije – Zlatan Ibrahimović je u centru pažnje.

Razlog nije samo harizma švedske superzvijezde nego i činjenica da je utakmica protiv Slovenije odigrana u njegovom rodnom Malmöu. Povratak kući Ibrahimović je iskoristio da pojača spekulacije oko svog budućeg kluba.

"Volim Malmö. Žao mi je što danas ne mogu ovdje igrati za reprezentaciju, ali hoću uskoro. Uskoro. Samo me trebaju sačekati", rekao je Ibrahimović za list Skanska Dagbladet.

Njegove riječi mnogi su protumačili kao najavu povratka u klub u kojem je počeo profesionalnu karijeru - Malmö FF.

Mino Raiola, Ibrahimovićev savjetnik, u intervjuu za švedski Expressen najavio je moguću senzaciju u transfer pokeru oko "Ibre".

"Svi pričaju o Manchester Unitedu, da Ibrahimović mora tamo otići. Ali, to nije istina", kaže Raiola ostavljajući dosta prostora za nagađanja o povratku njegovog štićenika u rodni grad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije