Crystal Palace u problemima dočekuje Manchester United

0
Radiosarajevo.ba
Crystal Palace u problemima dočekuje Manchester United
Foto: Evening Standard / Fudbaleri Crystal Palacea

Crystal Palace dočekuje Manchester United u sklopu 27. kola Premier lige. Utakmica se igra danas u 21.15 sati.

Crystal Palace je sasvim solidno ušao u novu sezonu Engleske Premier Lige ali brojne povrede su imale veliki uticaj na igru ekipe koja posljednjih mjeseci ne izgleda najbolje. Oni su na posljednjih 15 utakmica u Premier Ligi upisali svega četiri pobjede te su trenutno ekipa iz donjeg dijela tabele ali su već na početku sezone napravili veliku bodovnu zalihu te ih nećemo gledati u borbi za ostanak.

Pred današnji susret Palace ima mnogo problema sa povrijeđenim igračima. Van stroja su odbrambeni igrači Ferguson, Tomkins i Sakho dok je nastup Clynea i MItchella pod znakom pitanja i u posljednjoj liniji će zaista imati velikih problema. Također Hodgson ne može računati ni na Sakhoa a nastupi najboljeg igrača ekipe Zahe te Wichama su pod znakom pitanja.

Sa druge strane Manchester United posljednjih mjeseci igra vrhunski nogomet. Na posljednjih 20 susreta u Premeir Ligi su doživjeli svega jedan poraz, u Europi su bez problema prošli odlični Sociedad, a s obzirom da je naredna utakmica u Europi tek iduće sedmice treba očekivati najjaču ekipu Uniteda.

Utakmicu možete pratiti na OVOM linku.

Kladionica MOZZART je za ovu utakmicu ponudila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Crystal Palace 6,25, neriješeno 4,00, a na Manchester United 1,55.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte na ovom LINKU.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije