Ćiro: Znat ćemo sačuvati prednost i osvojiti drugo mjesto

Radiosarajevo.ba
Ćiro: Znat ćemo sačuvati prednost i osvojiti drugo mjesto

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević izjavio je kako je zadovoljan neriješenim rezultatom (1:1), koji je, po njemu, realan.

"Odigrali smo odlično prvo i slabo drugo poluvrijeme. Ljut sam na srednji red, mislim da smo ih mogli unakaziti ali nedostajala je jedna pravovremena dubinska lopta", rekao je selektor Blažević na konferenciji nakon utakmice i dodao da je zadovoljan sa ishodom.

"Ipak, napravili smo ono što nam je u konačnici i bio cilj, zadržali smo prednost od četiri boda, a još je šest u igri. Budite sigurni da ćemo ovu prednost znati sačuvati i već u Estoniji ćemo potvrditi drugo mjesto. Žao mi je mojih prijatelja Turaka ali morat će se zadovoljiti trećim mjestom", izjavio je sinoć nakon utakmice BiH - Turska Miroslav Ćiro Blažević.

Selektor nogometne reprezentacije BiH izrazio je uvjerenje kako će do meča u Estoniji, Edin Džeko, Zvjezdan Misimović i Vedad Ibišević biti u golgeterskoj formi.

FENA/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije