Ćiro: Igraćemo u Banja Luci i Širokom Brijegu

Radiosarajevo.ba
Ćiro: Igraćemo u Banja Luci i Širokom Brijegu

Selektor bh. nogometne reprezentacije Ćiro Blažević je rekao da njeni uspjesi mogu imati i širi značaj.

"Sve što nije dobro, postaje dobro kad je rezultat tu. Tako je to u našem poslu, za sad smo imali sreću što smo ujedinili sve pa i one najveće oponente," kazao je Ćiro.

Na pitanje hoće li naša reprezentacije koju domaću utakmicu odigrati u Banja Luci ili Širokom Brijegu, Ćiro je odgovorio:

"To je želja svakog normalnog čovjeka da ima što manje nesuglasica bilo u tvojoj blizini i tvome susjedstvu. Vjerujte mi da su i u Krajni i u Hercegovini navijali za reprezentaciju za to imam pouzdane informacije. U svima se probudila činjenica da su dio ove zemlje. Nadam se da neće bit bojazni da jednom dođemo u Banja Luku, Široki Brijeg ili Mostar."

Za kraj razgovora je podario još jednu svoju mudru i kao i uvijek humorističnu opasku, na pitanje da proživljava labuđi pjev.

"Labud najbolje zapjeva prije nego što će kihnuti. Ja se nadam da neću na onaj svijet, jer Bog misli da trebam još pružit zadovoljstva onima kojima je to bitno i važno," završio je Ćiro.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije