Ćiro Blažević: Dejan Lovren je potcijenio hrvatsku reprezentaciju, neću ga više braniti

Radiosarajevo.ba
Ćiro Blažević: Dejan Lovren je potcijenio hrvatsku reprezentaciju, neću ga više braniti

Ante Čačić protekli vikend bio je u posjetu Slavenu Biliću u West Hamu, ali i na utakmici Stoke City - Liverpool kako bi porazgovarao s hrvatskim braničem, no čini se kako nije pronašao zajednički jezik i do daljnjeg Dejan Lovren će ostati izvan popisa reprezentativaca za Euro. 

"Ili ću biti u prvoj ili ne idem na Euro", navodno je Lovren izgovorio Čačiću, a ovaj se odlučio za ovo drugo i Liverpoolova braniča prekrižio s liste putnika za Francusku.

"Apsolutno se slažem s Antom Čačićem i njegovom odlukom da suspendira Dejana Lovrena! Zagovarao sam često Lovrena, ali nakon što je ovako podcijenio hrvatsku reprezentaciju više ga neću braniti. Ona mu uvijek mora biti na prvo mjestu, a njemu je, čini se, klub ispred svega. Nije svjestan privilegije igranja za reprezentaciju", rekao je Ćiro Blažević za Index.hr.

Dejan Lovren i Ante Čačić posvađali su se nakon što mu je Liverpoolov branič prigovorio zbog neigranja na utakmici u Mađarskoj. 

"Kako Šifo može igrati ispred mene," navodno je Lovren rekao Čačiću u Budimpešti nakon čega ga je ovaj udaljio iz reprezentacije, a Ćiro kaže da srećom nije imao sličan slučaj u svojoj karijeri na klupi reprezentacije. 

A Cvitanović?

"Ma ne! Taj slučaj nema veze s ovim. To je sasvim druga priča. Koja je razlika? Razlika je u diferenciji", nasmijao se Ćiro.

Na koncu šefu je žao što će hrvatska reprezentacija ostati bez usluga jednog od najboljih hrvatskih braniča trenutačno, ali...

"Njegova kvaliteta je neupitna, pa ne bi igrao u klubu kao što je Liverpool da ne valja, ali to nije dovoljno. Ponavljam, Lovren ne shvaća koja je privilegija igrati za nacionalnu momčad, ako nema ljubavi i entuzijazma za igranje u nacionalnoj momčadi, kvaliteta mu je uzaludna. Bili ga ja uklonio? Pa naravno! Nitko nije iznad reprezentacije", završio je Ćiro.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije