Čelnici Juventusa pripremaju novi ugovor Miralemu Pjaniću

Radiosarajevo.ba
Čelnici Juventusa pripremaju novi ugovor Miralemu Pjaniću
Foto: EPA / Miralem Pjanić

Zvijezda Juventusa Miralem Pjanić spreman je da produži ugovor s Juventusom, prenose mediji u Italiji. Stara dama želi poboljšati ugovor veznjaku iz Bosne i Hercegovine nakon što su ovog ljeta interes za Zmaja iskazali Barcelona, Manhcester City, PSG i Chelsea.

Prema pisanju talijanskih medija Fali Ramadani je razgovarao s predstavnicima klubova koji su zainteresovani za Pjanića, ali niko nije ponudio 80 miliona eura koliko minimalno Juventus traži za našeg reprezentativca.

Iako se u brojnim medijima, pa i u našem prije nešto manje od mjesec dana pojavila informacija da je Pjanić produžio ugovor s Juvnentusom za dvije godine (2023), ispostavilo se kako to nije tačno, te da naš reprezentativac tek treba da stavi paraf na novi ugovor sa Starom damom.

Prema pisanju medija u Italiji Pjanić bi po novom ugovoru s Juventusom trebao zarađivati oko sedam miliona eura, dok sada prema dostupnim informacijama zarađuje 5.5 miliona eura.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije