Borba za Azijsku ligu prvaka između Al Aina i Al Nassra

0
Radiosarajevo.ba
Borba za  Azijsku ligu prvaka između Al Aina i Al Nassra
Foto: EPA-EFE / Al Ain

Utakmicom između Al Aina i Al Nassra anas počinje 23. kolo UAE 1. lige u nogometu. Utakmica počinje u 18.15 sati.

Borba za mjesta koja vode u kvalifikacijski ciklus Azijske lige prvaka je u punom jeku, te se za tu poziciju trenutno bore četiri kluba. Trenutno trećeplasirana ekipa Al Sharjah sa 41 bodom, četvrtoplasirani Al-Ahli Dubai sa 40 bodova, te današnji gosti na petom mjestu – Al Nasr sa 39 bodova i domaćin susreta Al Ain na šestoj poziciji sa 37 bodova. Jedna od ove dvije ekipe će zasigurno biti korak bliže tom željenom trećem mjestu nakon današnjeg susreta.

Kao i Al Ain, i Al Nasr igra dosta promjenjivo u zadnje vrijeme, što govore i rezultati. Nakon 2 pobjede u nizu, izgubili su utakmicu protiv Bani Yasa sa 3-2, te su nakon toga pobijedili jednu utakmicu, te u zadnjem kolu su izgubili u gostima sa 0-2. U posljednjih 5 gostujućih utakmica, Al Nasr je ostvario samo 1 pobjedu, i to sredinom februara, što im ne ide u prilog pred direktni okršaj sa ekipom sa kojom se bore za ligu prvaka.

Kladionica MOZZART je za ovu utakmicu ponudila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Al Aina 2,55, neriješeno 3,35, a na pobjedu Al Nassra 2,55.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije