Bomba iz Engleske: Manchester United dovodi fudbalera Chelsea?

0
Radiosarajevo.ba
Bomba iz Engleske: Manchester United dovodi fudbalera Chelsea?
Foto: X / Trevor Chalobah

Manchester United razmatra mogućnost dovođenja odbrambenog igrača Chelseaja, Trevoha Chalobaha, dok procjenjuju opcije za centralnog beka za narednu sezonu, prema pisanju The Independenta.

Navodi se da je Chelsea spreman prodati barem jednog od Chalobaha - koji se procjenjuje na oko 25 miliona funti - ili Conora Gallaghera, kako bi ispunili pravila o fair playu do 30. juna.

Tvrdnje su da United razmatra ponudu za Chalobaha, iako bi bilo kakav potez uslijedio u sklopu planirane revizije cjelokupnog pristupa regrutaciji tokom ljeta.

Ubio suprugu pred djecom: Tijelo spakovao u kofer, pa ga bacio u rijeku

Ubio suprugu pred djecom: Tijelo spakovao u kofer, pa ga bacio u rijeku

Dovođenje centralnog beka je označeno kao prioritet za osvajače FA kupa - i 21-godišnjak je visoko na listi imena o kojima se razgovara bez obzira na to ko će biti menadžer naredne sezone.

Međutim, dok također traže solidnog defanzivnog veznog igrača i napadača ovog ljeta, United mora biti finansijski pametan u predstojećem prijelaznom roku i povećati budžet prodajom igrača, objavio je Sky.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije